پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

تمدید تحریم‌های شورای امنیت علیه طالبان

در ادامه فشارها علیه هیئت حاکمه افغانستان، شورای امنیت سازمان ملل تحریم‌ها علیه حکومت طالبان را برای یک سال دیگر تمدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 16
کد خبر: ۲۱۸۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، شورای امنیت سازمان ملل متحد مأموریت تیم‌ نظارت بر تحریم‌ها علیه طالبان و نهادهای تهدیدکننده‌ صلح و امنیت افغانستان را برای یک ‌سال دیگر تمدید کرده است.

 

این شورا با اتفاق آرای 15 عضو، قطعنامه تداوم تحریم‌های 1988 علیه طالبان را به تصویب رسانده که بر مبنای آن هیئت حاکمه افغانستان یک‌ سال دیگر نیز تحت تحریم‌های سازمان ملل متحد باقی خواهد ماند.

 

طبق این قطعنامه، شرکت‌ها و نهادهای مرتبط و وابسته به طالبان نیز مشمول این تحریم هستند. براساس تصمیم جدید شورای امنیت، تیم نظارت باید اطلاعاتی را در مورد عدم رعایت اقداماتی که شامل مسدود کردن وجوه و دارایی‌ها، جلوگیری از سفر و عرضه یا انتقال سلاح است، جمع‌آوری کند.

 

این شورا همچنان قطعنامه «تروریسم بین‌المللی و افغانستان» را نیز به تصویب رسانده است. به گفته این شورا، افغانستان تحت حاکمیت طالبان تهدیدی برای صلح و امنیت بین‌الملل است.

 

اخیراً نیز وزارت خزانه‌داری آمریکا «محمدخالد حنفی» وزیر امر به معروف و نهی از منکر و «فرید‌الدین محمود» و رئیس اکادمی علوم طالبان را به دلیل آنچه نقض حقوق بشر خوانده، تحریم کرده بود.

 

«ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان در واکنش به این تحریم‌ها گفته بود: درحالی‌که آمریکا خود به دلیل حمایت از اسرائیل یکی از بزرگترین ناقضان حقوق بشر است، متهم کردن دیگران به نقض حقوق بشر و سپس وضع تحریم بر آنها، غیرقابل توجیه و غیرمنطقی است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار