تمدید تحریم‌های شورای امنیت علیه طالبان-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

تمدید تحریم‌های شورای امنیت علیه طالبان

در ادامه فشارها علیه هیئت حاکمه افغانستان، شورای امنیت سازمان ملل تحریم‌ها علیه حکومت طالبان را برای یک سال دیگر تمدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 16
کد خبر: ۲۱۸۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، شورای امنیت سازمان ملل متحد مأموریت تیم‌ نظارت بر تحریم‌ها علیه طالبان و نهادهای تهدیدکننده‌ صلح و امنیت افغانستان را برای یک ‌سال دیگر تمدید کرده است.

 

این شورا با اتفاق آرای 15 عضو، قطعنامه تداوم تحریم‌های 1988 علیه طالبان را به تصویب رسانده که بر مبنای آن هیئت حاکمه افغانستان یک‌ سال دیگر نیز تحت تحریم‌های سازمان ملل متحد باقی خواهد ماند.

 

طبق این قطعنامه، شرکت‌ها و نهادهای مرتبط و وابسته به طالبان نیز مشمول این تحریم هستند. براساس تصمیم جدید شورای امنیت، تیم نظارت باید اطلاعاتی را در مورد عدم رعایت اقداماتی که شامل مسدود کردن وجوه و دارایی‌ها، جلوگیری از سفر و عرضه یا انتقال سلاح است، جمع‌آوری کند.

 

این شورا همچنان قطعنامه «تروریسم بین‌المللی و افغانستان» را نیز به تصویب رسانده است. به گفته این شورا، افغانستان تحت حاکمیت طالبان تهدیدی برای صلح و امنیت بین‌الملل است.

 

اخیراً نیز وزارت خزانه‌داری آمریکا «محمدخالد حنفی» وزیر امر به معروف و نهی از منکر و «فرید‌الدین محمود» و رئیس اکادمی علوم طالبان را به دلیل آنچه نقض حقوق بشر خوانده، تحریم کرده بود.

 

«ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان در واکنش به این تحریم‌ها گفته بود: درحالی‌که آمریکا خود به دلیل حمایت از اسرائیل یکی از بزرگترین ناقضان حقوق بشر است، متهم کردن دیگران به نقض حقوق بشر و سپس وضع تحریم بر آنها، غیرقابل توجیه و غیرمنطقی است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار